Styrelsemöten HAFF höstterminen 2018

– Mötena är öppna för alla föräldrar med barn på skolan och lekskolorna

Nr 6: Torsdagen den 13/9 kl 17:30 Vindkulla – vår rektor Madeleine är med i början av mötet
Nr 7: Tisdagen den 16/10 från kl 17 Kontoret vid Vindkulla
Nr 8: Måndagen den 12/11 från kl 17 Kontoret vid Vindkulla – Madeleine med en stund i början av mötet
Nr 9: Onsdagen den 12/12  från kl 17 Kontoret vid Vindkulla – Madeleine med en stund i början av mötet

WORKSHOP

HAFF inbjuder till workshop med textillärare Eva Söderholm!

Plastbanta med vaxat tyg 🌿🌻🌸

Tillverka dina egna naturliga alternativ till plastpåsar och plastfolie som kan återanvändas massor av gånger! Med hjälp av vax och återvunnet tyg kan du enkelt byta ut engångsartiklar till flergångsartiklar, du får också fler miljösmarta tips!

I denna workshopen får deltagarna lära sig hur man enkelt kan tillverka miljösmarta förvaringspåsar och “plastfolie” i återvunnet textilt material och bivax. Produkterna kan sedan enkelt användas flera gånger och rengörs med kallt vatten och lite diskmedel.
Deltagarna lär sig att sy enkla påsar i olika storlekar och modeller. De som inte kan sy på maskin kan enbart klippa dukar. Bivaxet är ekologiskt och stryks på tyget med hjälp av pensel.
De som hinner kan också få tillverka bomullspads och ansiktsservetter av gamla frotté eller linnehandukar m.m.
I workshopen ingår: Bivax, återvunnet lakanstyg och tråd till en påse och duk.
Tips! Tag gärna med eget textilt återvunnet material och sy fler!

Tid: Lördagen den 10 november kl 10-13
Plats: Textilsalen i hantverkshuset vid Säteriet
Deltagaravgift: 100:- för materialet

Anmälan: Till Eva evaksoderholm@gmail.com eller
på Facebooksidan under inbjudan senast 6/11

Ta gärna med kaffe och fika!