Fritidshem – Vindkulla och Solvinden

Vindkulla

I förbindelse med Lunds waldorfskola ligger fritidshemmet Vindkulla som tar emot elever från klass 1 till 6.
Vi värnar om en inspirerande ute- och innemiljö där det finns möjligheter till lek, arbete med olika material, sociala möten med barn och vuxna och en lugn stund i sagorummet.
Utomhus har vi tillgång till både trädgård och en liten skog där många olika sorters verksamheter kan äga rum. Vi har till exempel en kåta, där vi under vinterhalvårets utedagar eldar, täljer med kniv och kanske berättar en saga eller en historia runt elden.
Vi uppmuntrar till en inre och yttre rörlighet i en levande social gemenskap och därför har vi varken filmvisning eller dataspel. Vi använder enkla men kvalitativa material som får liv genom barnens egen fantasi.
Du når oss på telefon 046 -13 99 20 eller 0730-425655 (paviljongen)

Fritids finns också på Solvinden som du kan läsa mer om här!