Jobba hos oss!

Ma/No lärare ca 50%

Det är önskvärt att du har waldorflärarutbildning och/eller lärarutbildning, med önskvärd inriktning åk 4-9, och vill arbeta i ett öppet och inspirerande klimat med engagerade kolleger och medarbetare.

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger sedan 1978 i Hardeberga, en by strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan ligger i ett vackert jordbrukslandskap med utsikt mot söder och Öresundsbron. På skolan finns klasserna 1-9 med ca 190 elever. I direkt anknytning till skolan finns en waldorflekskola samt våra fritids Månkulla och Vindkulla.

Huvudman för skolan är Stiftelsen Lunds Waldorfskola. Skolan är en självförvaltande organisation med en rektor som har det övergripande pedagogiska ansvaret i enlighet med Skollagen. Vi erbjuder de lärare som har behov, fortbildning inom Waldorflärarhögskolans ram.

Tjänsten är tillsvidareanställning 50%. Provanställning om 12 månader tillämpas.

För ansökan kontakta rektor på  epost; rektor@lundswaldorfskola.se

Kontakt facklig företrädare: Robert Halling, epost: robert.halling@lundswaldorfskola.se

Ämneslärare Idrott/Hälsa

Till läsåret 2017/2018 omfattning 50%