Lediga jobb på Lunds Waldorfskola

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger i Hardeberga, en by strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan ligger i ett vackert jordbrukslandskap med utsikt mot söder och Öresundsbron. På skolan finns klasserna 1-9 med ca 200 elever.

Huvudman för skolan är Stiftelsen Lunds Waldorfskola. Skolan är en självförvaltande organisation med en rektor som har det övergripande pedagogiska ansvaret i enlighet med Skollagen.

Klasslärare åk 6

Vi säker en klasslärare till åk 6 inför VT 19.

Vill du arbeta tillsammans med oss på Lunds Waldorfskola i en härlig och inspirerande miljö? Vi söker just nu en engagerad och duktig Waldorflärare till att ta över klass 6. Du har en waldorflärarutbildning och/eller en lärarutbildning.

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger sedan 1978 i Hardeberga, en by strax utanför Lund. Skolan ligger vackert i jordbrukslandskap med utsikt mot söder. Skolan har klasser från F-9 med ca 240 elever, samt våra Fritids Månkulla och Vindkulla.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%.
Provanställning tillämpas.

Skicka CV och personligt brev snarast om du är intresserad till: rektor@lundswaldorfskola.se

Klasslärare

Lunds Waldorfskola söker klasslärare inför vårterminen 2019. Det är meriterande att du har waldorflärarutbildning och/eller statlig lärarutbildning, med önskvärd inriktning åk 1-8 eller 1-6. Vi erbjuder de lärare som har behov, fortbildning inom Waldorflärarhögskolans ram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Provanställning om 12 månader tillämpas.

För ansökan kontakta rektor Madeleine Arderup rektor@lundswaldorfskola.se