Lediga jobb på Lunds Waldorfskola

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger i Hardeberga, en by strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan ligger i ett vackert jordbrukslandskap med utsikt mot söder och Öresundsbron. På skolan finns klasserna 1-9 med ca 200 elever.

Huvudman för skolan är Stiftelsen Lunds Waldorfskola. Skolan är en självförvaltande organisation med en rektor som har det övergripande pedagogiska ansvaret i enlighet med Skollagen. Vi erbjuder de lärare som har behov, fortbildning inom Waldorflärarhögskolans ram.

Ma/No lärare ca 50%

Det är önskvärt att du har waldorflärarutbildning och/eller lärarutbildning, med önskvärd inriktning åk 4-9, och vill arbeta i ett öppet och inspirerande klimat med engagerade kolleger och medarbetare.

Tjänsten är tillsvidareanställning 50%. Provanställning om 12 månader tillämpas.

För ansökan kontakta rektor Madeleine Arderup
rektor@lundswaldorfskola.se