Lediga jobb på Lunds Waldorfskola

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger i Hardeberga, en by strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan ligger i ett vackert jordbrukslandskap med utsikt mot söder och Öresundsbron. På skolan finns klasserna 1-9 med ca 200 elever.

Huvudman för skolan är Stiftelsen Lunds Waldorfskola. Skolan är en självförvaltande organisation med en rektor som har det övergripande pedagogiska ansvaret i enlighet med Skollagen.

Klasslärare

Lunds Waldorfskola söker klasslärare inför höstterminen 2019. Det är meriterande att du har waldorflärarutbildning och/eller statlig lärarutbildning, med önskvärd inriktning åk 1-8 eller 1-6. Vi erbjuder de lärare som har behov, fortbildning inom Waldorflärarhögskolans ram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Provanställning om 12 månader tillämpas.

För ansökan kontakta rektor Madeleine Arderup: rektor [snabela] lundswaldorfskola.se