Välkommen till en ny termin!

Nog var det väl en sommar vi lägger på minnet?  Slösande sol, varma vatten och ljuvligt varma kvällar. Och till slut kom det befriande regnet! Men visst är det ändå härligt att få börja skolan igen!

På skolan har mycket hänt under sommaren. Paviljongen har ställts i ordning till två ljusa och rymliga klassrum med en riktig amfiteater utanför. Här firar vi naturligtvis uppropet i år. Kontoret har flyttat ner till utbyggnaden bredvid fritids och rymmer nu såväl plats för rektor, administration och skolhälsovård. Välkommen att titta in!

Några lärare har lämnat skolan, andra har kommit till. Kollegiet har redan laddat med en hel veckas arbete och skolan står putsad och klar för den nya terminen. På skolområdet börjar också Hållbara Hardeberga att märkas, det växer tomater i växthusen och på krydd- och örtkullen finns mycket som lär hamna i grytorna fram på höstkanten. Flera klasser får säkert vara med och hjälpa till med skörd och höstarbete i trädgården efter hand. Vilken lycka!

Som ny rektor ser jag fram mot att få lära känna alla elever och föräldrar, tillsammans med alla medarbetare gör vi skolan till en fantastisk plats för den växande människan.

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta mig. Läs här hur du gör.

Örjan Liebendörfer

Add a Comment

You must be logged in to post a comment